Annonsera på Google

Annonsera på google med hjälp av google ads

Google Ads är en stark kanal för marknadsföring som passar de flesta företag oavsett storlek, mål och budget. När du annonserar på Google kan du välja specifika mål, optimera utifrån olika event samt synas på flera plattformar. För att få ett bra resultat och ett konto som presterar krävs det viss erfarenhet och kunskap vilket är något du kan förvänta dig av oss. Vi är dessutom stolta över att vara Google Partner, så att du ska känna dig trygg med oss. 

möjligheter med att annonsera på google

I Google Ads kan du skapa flera olika typer av kampanjer utifrån dina mål och vilken strategi du vill använda. Några av de vanligaste kampanjtyperna är dessa som du kan kombinera för att få så bra resultat som möjligt. 

Sök

Sökkampanjer är de textannonserna som syns vid en Google sökning. Med hjälp av dessa annonser kan du nå personer när de gör en specifik sökning efter just de tjänster eller produkter som du erbjuder och är därför bra för att både driva trafik och försäljning. 

display

Med dessa kampanjer kan du visa bildannonser bland Googles nätverk vilket innebär att du kan nå personer på flera olika webbplatser, appar och egendomar som ägs av Google. Genom att använda denna typ av kampanj kan du nå personer utanför sökresultatet och skapa en medvetenhet kring ditt varumärke. 

video

YouTube är en stor och kraftfull plattform för annonser i rörligt format. Några fördelar med att annonsera på Youtube är att du får en stor räckvidd och bra möjligheter att bygga varumärkeskännedom.

perfomance max

Performance Max-kampanjer är en relativt ny kampanjtyp som är perfekt för att driva konverteringar både lågt och lite högre upp i köptratten. Det är en kampanjtyp som är baserad på mål och ger dig möjlighet att annonsera i alla de kanaler som Google Ads erbjuder – i en och samma kampanj. 

annonsera på google med oss på nordic branch

Förutom att det finns flera olika kampanjtyper finns det även olika tillägg, mål och inställningar som kan påverka hur ditt konto presterar. Oberoende av vilken bransch, vilken storlek samt vilka mål du har med ditt företag så kan vi hjälpa dig med annonseringen och hitta en lösning som funkar för just dig. 

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång eller förbättra din annonsering med Google Ads.