SEO-byrå i Lund

SEO

SEO – Sökmotoroptimering

SEO handlar om det arbete du gör med din webbplats för att synas med relevanta ord och fraser i sökmotorernas organiska resultat. Genom att arbeta med din SEO kan du synas på rätt plats, vid rätt tillfälle för rätt personer när de söker efter de produkter eller tjänster som du erbjuder.

Hur vi hjälper dig med din SEO

Oavsett om du vill börja arbeta med SEO eller om du vill fortsätta utveckla det arbete du redan gör så kan vi hjälpa dig. Alla case är olika och det är det vi tycker är kul. Tillsammans med dig som kund pratar vi ihop oss för att få en förståelse för vad du vill ha hjälp med samt vilka KPI:er och mål som är viktiga 

analys

För att vi ska ha en bra grund att utgå ifrån och göra ett bra arbete krävs det en nulägesanalys där vi identifierar eventuella brister och tar fram en prioriteringsordning framöver. Vi analyserar även sökord, konkurrenter och de mer tekniska faktorerna av din hemsida.

åtgärdsplan

När de grundliga analyserna är klara tar vi fram en konkret åtgärdsplan som är enkel att följa. Dessa förslag implementeras därefter löpande. Vem det är som gör implementeringen varierar. Ibland är det du som kund som gör ändringarna själv, ibland är det vi och andra gånger är det vi båda som gör det – helt beroende på case och önskemål. 

rapportering

Allt eftersom arbetet pågår och ändringar görs bevakar vi resultatet och säkerställer att de justeringar vi gör rör sig i rätt riktning. Det som är viktigt att tänka på är att detta är ett långsiktigt och fortlöpande arbete som inte alltid visar resultat direkt. Det är svårt att ge ett konkret svar på hur lång tid det tar innan du ser ett resultat.

Kontakta oss så tittar vi på en lösning för att hjälpa dig på bästa sätt.

Rulla till toppen