Annonsera på Facebook och Instagram

Annonsera på Facebook och Instagram

Paid social

I dagens samhälle använder nästan de flesta av oss sociala medier. Detta innebär att du som företag har stora möjligheter att nå ut till många personer på olika plattformar. Vi hjälper dig att hitta en strategi för de plattformar som är relevanta för dig.

Annonsera på facebook och instagram

 Det finns flera möjligheter med att annonsera på Facebook och Instagram, du kan generera fler leads, skapa varumärkeskännedom och öka din försäljning. Genom att använda en Facebook-pixel (Meta-pixel) kan du dessutom skapa unika och träffsäkra målgrupper.

Vi hjälper dig att bygga relevanta målgrupper som vi använder på Facebook och Instagram. För att kunna annonsera genom retargeting där vi når de som redan interagerat med ditt varumärke eller besökt er hemsida, implementerar vi en Facebook-pixel. Vi kommer sedan att bygga kampanjer som fokuserar på de olika mål och behov som du har. Något som ligger oss varmt om hjärtat är analys. Vi kommer att analysera siffrorna och basera de insatserna vi gör på den data vi får. Detta innebär att vi kommer att optimera och utföra ändringar under tiden för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt.

pinterest

Pinterest är en plattform som används för att leta efter inspiration och upptäcka nya möjligheter. Detta innebär att du kan nå dina kunder och inspirera med dina produkter i en situation då de är öppna för något nytt samt redo för ett köp. 

Vi kan hjälpa dig att skapa, optimera och underhålla dina kampanjer på Pinterest.

linkedin

LinkedIn skiljer sig en del från övriga plattformar då det är ett yrkesnätverk. Förutom annonsering för att hitta nya medarbetare är det även en effektiv plattform för B2B-marknadsföring. Detta eftersom du får möjlighet att nå användare baserat på exempelvis bransch, jobbtitel och företag. 

Vi hjälper dig med att bygga relevanta målgrupper samt skapa och optimera kampanjer.

Rulla till toppen